top of page

Global Dignity Boys og Global Dignity Girls 2015


Igen i år hoster Global Dignity Danmark to store events for teenagedrenge og teenagepiger!

Global Dignity Boys afholdes i Ringsted Kongrescenter den 23. september 2015 kl. 11:00-13:00. På talerlisten finder man blandt andre Nicolai Bille Krogh fra GoDream, Martin Thorborg vi kender som succesfuld serieiværksætter, Jørgen Leschly Thorsted ultraløber i Sahara og Canada og Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten.

Global Dignity Girls afholdes i Falconér Salen i København den 1. oktober 2015 kl. 13:00-16:00. Her kan du høre standupkomikeren Sanne Søndergaard, sangerinden Saseline, fremtidsforskeren Anne Skare og forfatter og blogger Inez Gavilanes.

Tør du gå glip af denne chance for at høre så mange gode talere komme med deres eget bud på, hvad værdighed er?

Find dine billetter på værdighed.nu

Populære nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emner
Følg os
  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
bottom of page