Succesfuld Global Dignity Dag i Ringsted

I dag har intet mindre end 100 børn og unge i Ringsted fået mulighed for at reflektere over, hvad værdighed betyder for dem.

Billede fra Global Dignity Dagen på Vigersted Skole.

Forståelse, kærlighed, tålmodighed og sammenhold var blot nogle af de ord, som eleverne på hhv. Vigersted Skole og VUC Ringsted brugte til at beskrive, hvad værdighed består i.

At brainstorme på hvad værdighed er for hver enkelte elev og fortælle historier fra hverdagen, hvor værdighed spiller en central rolle, er kernen i en Global Dignity Dag, som er en to timers workshop.

- Vi er her for anden gang, og det er imponerende så reflekterede eleverne er, og hvor værdige historier fra deres hverdag, der kommer frem, så snart der kreeres et frirum, hvor det er ok ikke altid at være perfekt, hvor man godt må begå fejl, og indrømme dem, eller vise andre, med værdighed, hvad de betyder for en, siger Anders Endahl Mielnicki, der stod for at holde Global Dignity Dagen på Vigersted Skole.

Her deltog skolens tre 9. klasser i workshoppen.

- Vi er allerede inviteret igen til næste års 9. klasser og vi kommer med glæde igen, siger Anders Endahl Mielnicki.

På VUC Ringsted deltog 50 elever i Global Dignity Dagen, som Ea Lundsteen stod for at afholde:

- På VUC blev der sat mange ord på værdighed, og kursisterne fik mange gode indbyrdes snakke om hvad værdighed er – og der blev delt nogle fantastiske værdighedshistorier; blandt andet om hende, der stod op for en kollega der blev mobbet af chefen, fortæller hun om dagen.

Brainstorm fra VUC Ringsted

Lærerne på VUC gav udtryk for, at det havde været et par udbytterige timer, og at de gerne ville anbefale workshoppen til deres kolleger.

Populære nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emner
Følg os
  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

NYHEDSBREV

 

 

 

OM OS

 

Global Dignity er en uafhængig organisation bygget op af frivillige, der arbejder for at skabe mere værdighed blandt børn og unge.

 

Organisationen blev skabt i 2006 af tre Young Global Leaders:  H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, professor Pekka Himanen fra Finland og grundlægger af Operation HOPE, John Hope Bryant fra USA.

 

I dag er organisationen repræsenteret i over 70 lande verden over, og hvert år oplever over 300.000 børn og unge vores Global Dignity Dage, som er en to timers workshops i værdighed. 

KONTAKT OS

 

Hvis du vil være frivillig, har en god idé eller et spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os:

 

kontakt@globaldignity.dk

 

 

Du kan finde vores øvrige kontaktinformationer HER.

 

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon