Global Dignity Danmark blev stiftet i 2012 af Soulaima Gourani.

 

Som 13-årig stak hun af hjemmefra. Hun har været anbragt på et børnehjem. Hun er blevet smidt ud af folkeskolen, hun har boet i en plejefamilie og gået på en ungdomsinstitution. Hun har også overvejet at tage sit eget liv. Men så skete der noget. På handelsskolen trak en lærer hende til side, og fortalte hende, at hun havde et særligt talent for at kommunikere, tryllebinde og lede folk. Det øjeblik ændrede hendes i liv, og da hun stiftede Global Dignity i Danmark var det for at sikre, at børn på et eller andet tidspunkt i deres liv bliver mødt med værdighed. 

 

Her kan du høre Soulaima Gouranis Ted Talk fra 2012, hvor hun fortæller om det øjeblik hun første gang oplevede værdighed i sit liv. 

 

 

"Jeg gør, hvad jeg gør, fordi jeg kan lide det, men også fordi man engang sagde, at jeg ikke kunne."

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

NYHEDSBREV

 

 

 

OM OS

 

Global Dignity er en uafhængig organisation bygget op af frivillige, der arbejder for at skabe mere værdighed blandt børn og unge.

 

Organisationen blev skabt i 2006 af tre Young Global Leaders:  H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, professor Pekka Himanen fra Finland og grundlægger af Operation HOPE, John Hope Bryant fra USA.

 

I dag er organisationen repræsenteret i over 70 lande verden over, og hvert år oplever over 300.000 børn og unge vores Global Dignity Dage, som er en to timers workshops i værdighed. 

KONTAKT OS

 

Hvis du vil være frivillig, har en god idé eller et spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os:

 

kontakt@globaldignity.dk

 

 

Du kan finde vores øvrige kontaktinformationer HER.

 

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon