top of page

Årets fedeste event for teenagedrenge 

Tilbage i 2021

Vi ses til Global Dignity Boys 2021

Billetter til Global Dignity Boys!

Global Dignity Boys er et årligt, gratis event, for unge teenagedrenge. Arrangementet handler om at give drengene et skud håb, glæde og ikke mindst troen på og viljen til, at det er muligt at gøre noget helt specielt og gå efter sine drømme, men samtidig også at give dem en række rollemodeller, de kan se op til og spejle sig i.

Derfor har organisationen Global Dignity Danmark bedt en række af Danmarks mest markante og inspirerende mennesker om at gå på scenen til Global Dignity Boys. 

 

Talerne vil blandt andet dele deres historier og livserfaringer, og giver drengene lige præcis de råd, de ville ønske, de selv havde fået i deres teenageår. 
 

Med tidligere talere som Abdel Aziz Mahmoud (Journalist og forfatter), Martin Thorborg (serieiværksætter), Casper Blom (serieiværksætter), Nicolai Bille Krogh (CEO, GoDream), Leif Vestergaard (CEO, EG A/S), Jørgen Leschley Thorsted (Ultraløber), Anders Mielnicki (tabubryder og alkoholiker), Morten Ankerdal (journalist), Morten Pelch (journalist og forfatter) og Julius Mygind (foredragsholder og skuespiller) har drengene blandt andet fået hudløst ærlige fortællinger om op- og nedture, hvad der fik dem igennem de hårde tider og hvordan man lærer at tro på sig selv og være den, man er. 

 

Så tag drengene med fra din klasse, din bror, din ven – you name it – med under armen og kom med til et brag af et event, hvor I på to fantastiske timer forhåbentlig bliver motiveret og får modet til at følge jeres drømme – Kom med til Global Dignity Boys 2019

 

SE BILLEDER FRA TIDLIGERE GLOBAL DIGNITY BOYS EVENTS HER

HØR TALERNES REAKTION PÅ GLOBAL DIGNITY BOYS 2014!

 

bottom of page