top of page

2000 teenagepiger fyldte Falconersalen


Global Dignity Girls 2014 blev vores største event nogensinde med deltagelse af intet mindre end 2000 teenagepiger fra hele Danmark. I år kunne pigerne blandt andre opleve den dansk-grønlandske sangerinde Julie Berthelsen: - Jeg støtter Global Dignity Girls, fordi vi alt for ofte har fokus de forkerte ting og måler os i andre og andet, selvom det burde være soleklart, at alt handler om, hvad vi er i vores indre. Vi har friheden til at vælge, hvem vi vil være og hvornår vi vil være det. Det er så vigtigt for unge piger at forstå. Du skal vælge at være på den måde, som du drømmer om at være, være på den måde du gerne vil være, uden at lade dig diktere af andre eller andet, siger Julie.

Julie Berthelsen synger.jpg

På scenen stod også Anne Deppe, der er mastercoach, forfatter og foredragsholder, Anna Bjerre, der har startet girltalk.dk, Lizl Rand, der er chefredaktør og forfatter, Manu Sareen, der er ligestillingsminister, Linda Andrews, der er sangerinde og Ketti Bueno Ferrer, der er direktør for Salsa Vida.

Læs mere om Global Dignity Girls her.

Eventet sluttede af med intimkoncert med Joye Moe, der var meget populær blandt pigerne.

Publikum filmer med telefoner.jpg
Joey_Moe_på_scenen.jpg

Populære nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emner
Følg os
  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
bottom of page