Fra Dog Grave Lake til Braeburn: Ulve og kanelsnegle

Den næste del af ruten bringer Jørgen ud i et område, der er meget smukt, og hvor træerne er meget tætte. Her er der tidligere set spor fra bisonokser, elge og ulve. Løberne opfordres til at holde sig væk fra storvildt og advare hinanden herom.

Du kan følge Jørgen live lige HER.

Der er flere åer, der skal krydses og dermed fare for at passere steder med tynd is og åbent vand, måske dækket af et let snelag, så det er svært at se. Det er derfor meget vigtigt at holde et vågent øje med sporet, selv om Jørgen har lyst til a spejde efter ulve i den tætte bevoksning.

Tæt på Braeburn Lake er der en meget stejl del af sporet, der går nedad mod søen. Her vil der være stor risiko for faldulykker, men klarer Jørgen den og et par bakker i et meget vindblæst terræn, kan han hvile sig og spise varm mad i Braeburn Lodge.

Braeburn Lodge er en turistattraktion om sommeren for folk som vil rejse på Klondike ”Highway” mod Whitehorse. Det er specielt deres kanelsnegle de er kendt for.

Som ekstra information for denne del af ruten kan vi nævne, at det vil tage en hundeslæde 12-14 timer at tilbagelægge strækningen fra Dog Grave Lake – Braeburn.

Ved dette check point får Jørgen udleveret en drop bag, såfremt han har ønsket det, med nye forsyninger.

Etapens distance: 56 km

Tilbagelagt: 151 km

Populære nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emner
Følg os
  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

NYHEDSBREV

 

 

 

OM OS

 

Global Dignity er en uafhængig organisation bygget op af frivillige, der arbejder for at skabe mere værdighed blandt børn og unge.

 

Organisationen blev skabt i 2006 af tre Young Global Leaders:  H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, professor Pekka Himanen fra Finland og grundlægger af Operation HOPE, John Hope Bryant fra USA.

 

I dag er organisationen repræsenteret i over 70 lande verden over, og hvert år oplever over 300.000 børn og unge vores Global Dignity Dage, som er en to timers workshops i værdighed. 

KONTAKT OS

 

Hvis du vil være frivillig, har en god idé eller et spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os:

 

kontakt@globaldignity.dk

 

 

Du kan finde vores øvrige kontaktinformationer HER.

 

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon