BLIV FRIVILLIG I GLOBAL DIGNITY

I Global Dignity tror vi på, at vi kan forandre verden med værdighed. Det gør vi blandt andet gennem vores Global Dignity Dage, som 300.000 børn og unge verden over oplever hvert eneste år. En Global Dignity Dag er en 2 timers workshop, som vi holder på landets folkeskoler og ungdomsuddannelser. Her udfordrer vi de unge med spørgsmål som:

HVAD ER VÆRDIGHED?

HVAD BETYDER VÆRDIGHED?

HVORFOR ER VÆRDIGHED VIGTIGT?

Vil du være den, der stiller de vigtige spørgsmål?

GRIB ANSVARET OG BLIV HOVEDVEJLEDER

Alle frivillige i Global Dignity har mulighed for at blive hovedvejleder. Det vil sige, at du har ansvaret for at styre en Global Dignity Dag på en skole. I videoen nedenfor kan du se, hvordan hovedvejleder Heidi Graff startede Global Dignity Dagen på Tietgen Handelsgymnasium i Odense, som vi besøgte i efteråret 2014.

MØD DE FRIVILLIGE 

Global Dignity har frivillige i hele Danmark, som hver især får noget forskelligt ud af at være en del af organisationen.  Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være frivillig, så kan du læse et personligt interview med Ea og Charly lige her, ved at klikke på deres billede.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

NYHEDSBREV

 

 

 

OM OS

 

Global Dignity er en uafhængig organisation bygget op af frivillige, der arbejder for at skabe mere værdighed blandt børn og unge.

 

Organisationen blev skabt i 2006 af tre Young Global Leaders:  H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, professor Pekka Himanen fra Finland og grundlægger af Operation HOPE, John Hope Bryant fra USA.

 

I dag er organisationen repræsenteret i over 70 lande verden over, og hvert år oplever over 300.000 børn og unge vores Global Dignity Dage, som er en to timers workshops i værdighed. 

KONTAKT OS

 

Hvis du vil være frivillig, har en god idé eller et spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os:

 

kontakt@globaldignity.dk

 

 

Du kan finde vores øvrige kontaktinformationer HER.

 

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon