top of page

 

BLIV FRIVILLIG I GLOBAL DIGNITY

I Global Dignity tror vi på, at vi kan forandre verden med værdighed. Det gør vi blandt andet gennem vores Global Dignity Dage, som 300.000 børn og unge verden over oplever hvert eneste år. En Global Dignity Dag er en 2 timers workshop, som vi holder på landets folkeskoler og ungdomsuddannelser. Her udfordrer vi de unge med spørgsmål som:

HVAD ER VÆRDIGHED?

HVAD BETYDER VÆRDIGHED?

HVORFOR ER VÆRDIGHED VIGTIGT?

Vil du være den, der stiller de vigtige spørgsmål?

Tak fordi du gerne vil være frivillig i Global Dignity Danmark. Du vil blive kontaktet af os snart. Vi glæder os til, at du bliver en del af vores team. Værdige hilsner fra Global Dignity Danmark

GRIB ANSVARET OG BLIV HOVEDVEJLEDER

Alle frivillige i Global Dignity har mulighed for at blive hovedvejleder. Det vil sige, at du har ansvaret for at styre en Global Dignity Dag på en skole. I videoen nedenfor kan du se, hvordan hovedvejleder Heidi Graff startede Global Dignity Dagen på Tietgen Handelsgymnasium i Odense, som vi besøgte i efteråret 2014.

MØD DE FRIVILLIGE 

Global Dignity har frivillige i hele Danmark, som hver især får noget forskelligt ud af at være en del af organisationen.  Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at være frivillig, så kan du læse et personligt interview med Ea og Charly lige her, ved at klikke på deres billede.

bottom of page