Global Dignity Danmark har indgået et samarbejde med GODEED, som betyder, at DU kan gøre en god gerning i dit nærområde og samtidig være med til at støtte vores organisation.

 

GODEED er en helt ny app, som henvender sig til alle som gerne være lidt bedre mennesker – og hvem vil ikke det? GODEED handler om de små, gode hverdags-gerninger i DIT nærområde.

Det kan være alt, lige fra at hjælpe et ungt par, der mangler en vugge til deres nyfødte, en ældre dame, der ikke har fået vasket gardiner i årevis, en ensom mand der trænger til at få besøg, eller en hjemløs, der mangler en varm hue.

Når du har udført din gode gerning, får du en anmeldelse på 1-5 stjerner fra modtageren samt et virtuelt GODEED diplom på din Facebook væg. Delingen på sociale medier er med til at øge opmærksomheden på at gøre gode gerninger så tendensen spreder sig som ringe i vandet.

Modtageren kan desuden, som tak for din hjælp, vælge at belønne dig i form af ”drikkepenge”, som dog kan beløbe sig til max 200 kr. Og det er her Global Dignity kommer ind i billedet.

 

10% af beløbet, der honoreres til den, som har udført en god gerning går nemlig ubeskåret til velgørenhed.

 

5% af de 10%, bliver fordelt ligeligt imellem de velgørende organisationer, som GODEED samarbejder med. De sidste 5% går til den organisation, som velgøreren selv peger på. Dermed får alle organisationer økonomisk værdi af samarbejdet.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

NYHEDSBREV

 

 

 

OM OS

 

Global Dignity er en uafhængig organisation bygget op af frivillige, der arbejder for at skabe mere værdighed blandt børn og unge.

 

Organisationen blev skabt i 2006 af tre Young Global Leaders:  H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, professor Pekka Himanen fra Finland og grundlægger af Operation HOPE, John Hope Bryant fra USA.

 

I dag er organisationen repræsenteret i over 70 lande verden over, og hvert år oplever over 300.000 børn og unge vores Global Dignity Dage, som er en to timers workshops i værdighed. 

KONTAKT OS

 

Hvis du vil være frivillig, har en god idé eller et spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os:

 

kontakt@globaldignity.dk

 

 

Du kan finde vores øvrige kontaktinformationer HER.

 

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon