top of page

HJÆLP JØRGEN // MOTIVÈR JØRGEN // STØT GLOBAL DIGNITY

EKSEMPEL PÅ DONATION

 

Hvis du ønsker at donere 2 kr. pr. km, så er din samlede donation 386 kr., hvis Jørgen klarer hele distancen på 193 km.

 

Du donerer altså først pengene, når løbet er slut.

 

Det mindste du kan donere pr. km er 1 krone.

Jørgen er 56 år gammel og bor i Fredensborg nord for København. Han er uddannet i forsikringsbranchen, og sidder i dag som partner hos Deloitte.

 

20. marts løber han endnu et ekstremt løb til fordel for Global Dignity, efter at han måtte udgå fra Yukon Arctic Ultra tidligere på året. 

 

Denne gang gælder det 6633 Ultra i Yukon Canada.

 

FØLG JØRGEN LIVE LIGE HER.

Nyheder fra Global Dignity

Pressekontakt 

Kathrine Birkelund,

Frivillig i Global Dignity

pr@globaldignity.dk

+45 22242859

TIL JØRGEN SÆTTER AF FRA STARTLINJEN TIL 6633 ULTRA

STØT MED BELØB PR. KM SOM JØRGEN GENNEMFØRER

DERFOR LØBER JØRGEN FOR AT SAMLE IND TIL GLOBAL DIGNITY

Det er d. 10. september 2014. Jørgen Leschly Thorsted står på scenen i Ringsted Kongrescenter overfor en sal fyldt med teenagedrenge til eventen Global Dignity Boys. Jørgen er inviteret, fordi han er en mønsterbryder og skal inspirere drengene til at turde tro på mere på sig selv. 

Da han står på scenen fortæller  han om de mange ekstreme løb, han efterhånden har deltaget i de seneste år. Men sådan har det ikke altid været.

 

For 11 år siden vejede Jørgen over 110 kg. Han var igennem en hård skilsmisse og ude af stand til at bevæge sig 5 km i rask gang. Derfor tog han en drastisk beslutning og meldte sig til Eremitageløbet på 13,2 km og gennemførte med nød og næppe. Han havde ikke trænet og var uden motivation.

 

”Det var nok også bedst at starte med en kortere distance”, har Jørgen senere udtalt med et smil på læben.

 

Men nu har Jørgen fundet motivationen. Han løber for organisationer, der arbejder for at gøre livet bedre for andre mennesker. Han har tidligere løbet for Mødrehjælpen og Mandecentret, og nu løber han for Global Dignity. Jørgen vil gerne være det gode forbillede og en mønsterbryder, der viser, at man kan hvad man vil. 

 

Hør Jørgen fortælle om at finde troen på sig selv i videoen her.

 

 

At tro på sig selv er kernen i Global Dignitys arbejde. Året rundt tager frivillige fra Global Dignity rundt på skoler og ungdomsuddannelser for at sætte værdighed på skoleskemaet. Vi er med til at skabe et bedre socialt miljø i de enkelte skoleklasser. Vi oplever hvordan lærere, børn og forældre mærker en positiv forskel efter vores besøg, blandt andet fordi eleverne får et større kendskab til hinanden, en øget tillid og større tro på sig selv og egne evner. 

 

#JegStøtterJørgen

1 MAND

72 TIMER

193 KILOMETER 

 

//JØRGEN UDGIK FRA YUKON ARCTIC ULTRA, NU LØBER HAN ENDNU ET EKSTREMT LØB - 6633 ULTRA//

bottom of page