GLOBAL DIGNITY GIRLS TALKS 

FÅR DIG TIL AT TRO MERE PÅ DIG SELV

//MISSIONEN

 

Global Dignity Girls' mission er at inspirere og udfordre teenagepiger til at se deres fulde potentiale og ikke mindst give dem et boost at selvtillid og selvværd.

 

Det sker én gang om året til Global Dignity Girls gennem korte og powerfulde talks fremført af alt fra komikere, skuespillere, ministre, virksomhedsledere og iværksættere til overgrebsofre, dansere og akademikere. 

 

Fællesnævneren for alle talks er, at de bliver fremført med det ene formål at inspirere teenagepiger til at tro mere på dem selv.

 

//DEL INSPIRATIONEN

 

Her kan du snart se alle talks fra Global Dignity Girls 2014. Nyd dem alene eller del dem, så flere kan få gavn af dem!

 

 

!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

NYHEDSBREV

 

 

 

OM OS

 

Global Dignity er en uafhængig organisation bygget op af frivillige, der arbejder for at skabe mere værdighed blandt børn og unge.

 

Organisationen blev skabt i 2006 af tre Young Global Leaders:  H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, professor Pekka Himanen fra Finland og grundlægger af Operation HOPE, John Hope Bryant fra USA.

 

I dag er organisationen repræsenteret i over 70 lande verden over, og hvert år oplever over 300.000 børn og unge vores Global Dignity Dage, som er en to timers workshops i værdighed. 

KONTAKT OS

 

Hvis du vil være frivillig, har en god idé eller et spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os:

 

kontakt@globaldignity.dk

 

 

Du kan finde vores øvrige kontaktinformationer HER.

 

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon