Nu kan du og din klasse se Global Dignity Girls 2015 live! 

 

Takket være vores sponsor Livehouse, kan vi tilbyde live streaming af denne fantastiske event! 

 

Under Global Dignity Girls vil der være en workshop med vores hovedsponsor Dove, som vil sætte fokus på skønhedsidealer. Denne workshop kan I også være en del af. I kan downloade materialet til workshoppen ved at trykke på knappen Dove Workshop PDF-fil eller bestille materialet i et flot trykt hæfte ved at udfylde formularen herunder og sende den til os inden på søndag d. 27. september. Vi kan dog max udsende 1.000 hæfter i alt, så der er først til mølle.

 

Vi vil rigtig gerne vide, hvor mange, der ser vores live streaming. Hvis du ser dette sammen med din klasse, så vil det virkelig hjælpe os, hvis du vil skrive, hvor mange I er i kontaktformen herunder.  

 

Vi benytter kun din e-mail til at undersøge, hvor mange der ser eventen og fremsende Dove’s workshophæfte - intet andet.

VÆR MED TIL ÅRETS SEJESTE EVENT DIREKTE ONLINE!

TID TIL GLOBAL DIGNITY GIRLS 2015

DISSE STÆRKE FORBILLEDER KAN DU MØDE TIL

GLOBAL DIGNITY GIRLS 2015!

Dove arbejder sammen med Global Dignity Girls om at give unge piger i Danmark et bedre selvværd og en bedre kropsbevidsthed. 

 

 

 

 

Livehouse har sponseret streaming til Global Dignity Girls, så vi kan nå endnu længere ud med dette selvtillidsboost til unge teenagepiger!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

NYHEDSBREV

 

 

 

OM OS

 

Global Dignity er en uafhængig organisation bygget op af frivillige, der arbejder for at skabe mere værdighed blandt børn og unge.

 

Organisationen blev skabt i 2006 af tre Young Global Leaders:  H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, professor Pekka Himanen fra Finland og grundlægger af Operation HOPE, John Hope Bryant fra USA.

 

I dag er organisationen repræsenteret i over 70 lande verden over, og hvert år oplever over 300.000 børn og unge vores Global Dignity Dage, som er en to timers workshops i værdighed. 

KONTAKT OS

 

Hvis du vil være frivillig, har en god idé eller et spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os:

 

kontakt@globaldignity.dk

 

 

Du kan finde vores øvrige kontaktinformationer HER.

 

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon