top of page

Nu kan du og din klasse se Global Dignity Girls 2015 live! 

 

Takket være vores sponsor Livehouse, kan vi tilbyde live streaming af denne fantastiske event! 

 

Under Global Dignity Girls vil der være en workshop med vores hovedsponsor Dove, som vil sætte fokus på skønhedsidealer. Denne workshop kan I også være en del af. I kan downloade materialet til workshoppen ved at trykke på knappen Dove Workshop PDF-fil eller bestille materialet i et flot trykt hæfte ved at udfylde formularen herunder og sende den til os inden på søndag d. 27. september. Vi kan dog max udsende 1.000 hæfter i alt, så der er først til mølle.

 

Vi vil rigtig gerne vide, hvor mange, der ser vores live streaming. Hvis du ser dette sammen med din klasse, så vil det virkelig hjælpe os, hvis du vil skrive, hvor mange I er i kontaktformen herunder.  

 

Vi benytter kun din e-mail til at undersøge, hvor mange der ser eventen og fremsende Dove’s workshophæfte - intet andet.

VÆR MED TIL ÅRETS SEJESTE EVENT DIREKTE ONLINE!

Vi har modtaget din tilmelding!

TID TIL GLOBAL DIGNITY GIRLS 2015

DISSE STÆRKE FORBILLEDER KAN DU MØDE TIL

GLOBAL DIGNITY GIRLS 2015!

Dove arbejder sammen med Global Dignity Girls om at give unge piger i Danmark et bedre selvværd og en bedre kropsbevidsthed. 

 

 

 

 

Livehouse har sponseret streaming til Global Dignity Girls, så vi kan nå endnu længere ud med dette selvtillidsboost til unge teenagepiger!

bottom of page