top of page

Ellen Trane Nørby taler til 900 drenge ved årets Global Dignity Boys.


Ellen Trane Norby

Vi kan med glæde og spænding fortælle, at børne- undervisnings- og ligestillingsminister Ellen Trane Nørby på onsdag vil tale til 900 drenge i Ringsted Kongrescenter under eventet Global Dignity Boys 2015.

”Jeg deltager i årets Global Dignity Boys, fordi drengene er en vigtig del af Danmarks fremtid. De skal turde gå efter deres drømme. Jeg vil gerne være med til at give dem et kærligt skub, så de griber mulighederne og gør deres ypperste for at blive det, de gerne vil blive. Vi voksne, hvad enten vi er politikere, forældre, lærere eller andre former for rollemodeller, skal støtte dem på vejen.”Fortæller ministeren.

Det bliver i fint selskab med Martin Thorborg, Sanne Søndergaard og mange flere, at drengene kan opleve denne fremtrædende kvinde tale om værdighed og om at gribe chancen, når den er der.

Global Dignity Boys 2015 afholdes den 23. september 2015 kl 11:00-13:00 i Ringsted Kongrescenter. Eventen er udsolgt, men vi lover den kommer igen til næste år.

Populære nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emner
Følg os
  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
bottom of page