March 21, 2015

Please reload

Seneste nyheder

Dansker vil løbe i -40 grader for værdighed

October 9, 2014

1/4
Please reload

Populære nyheder

Soulaima bliver protektor for Global Dignity

February 27, 2015

Soulaima Gourani sammen med Global Dignitys nye formand Lea Carina Frederiksen 

 

PRESSEMEDDELELSE 27. FEBRUAR 2015 FRA SOULAIMA GOURANI

 

GLOBAL DIGNITY DANMARK FÅR NY FORMAND:

SOULAIMA GOURANI SIGER FARVEL EFTER 3 ÅR

 

Det var stifteren af Global Dignity Norges Kronprins Haakon, som opfordrede Soulaima Gourani til at starte organisation op i Danmark, og dermed sprede budskabet om værdighed for alle børn i verden. De to kender hinanden fra arbejdet som World Economic Forum´s Young Global Leader.

 

Soulaima Gourani er blevet en efterspurgt internationalt rejsende speaker, og giver derfor roret som formand videre til sin næstkommanderende DR journalisten Lea Carina Frederiksen.

De to har stået i spidsen for en af de største nye NGO succeser Danmark i mange år:

 

- Min vurdering er, at vi har fået omkring 10.000 børn og unge på skoler over hele landet, til at arbejde med konceptet Global Dignity: Vi har kåret Den mest værdige klasse, verdens første Værdighedens By, holdt venindedag hvor piger kan fejre venskaber, lavet ”make up fri mandage” kampagner, og sat piger og drenge deres rollemodeller i stævne. Skole efter skole har afholdt Global Dignity Dage for deres afgangselever, for at sikre at skolen sender dem ud i det nye kapitel af deres liv med et stærkt værdighedskompas, som de kan navigere efter når livet bringer dem modstand, eller når troen på sig selv og andre svigter. 

 

- Tusinder af piger og drenge landet over er valfartet til vores Global Dignity Girls og Global Dignity Boys events, for at få inspiration, motivation, et spark bagi og for nogen et velfortjent frirum fra en hård og traumatisk hverdag, siger en stolt afgående formand som nu får rollen som protektor for Global Dignity Danmark.

 

- Jeg forlader en organisation der er stærk både økonomisk og kommercielt, med de mest utrolige ildsjæle involveret. Jeg er stolt, fordi vi har nedbrudt tabuer og opbygget selvtillid og selvværd hos mange danske unge. De skal turde tro på at de er gode nok præcis som de er. Der er så meget talent blandt vore unge teen-agere: det skal blot opdages, dyrkes og vedligeholdes.

 

Soulaima Gourani har de sidste tre år stået i spidsen for at etablere en helt ny organisation fra bunden: opbygning af virksomhedspartnerskaber, oplæring og ledelse af frivillige, mediepositionering, involvering af skoler og planlægning af events med tusindvis af deltagere.

 

- Nu 3 år senere er Global Dignity et veletableret NGO navn i Danmark, som høster respekt for kreativitet, hårdt arbejde og en klar mission om at sprede mere værdighed, og jeg ved at den nye formand Lea Carina Frederiksen med professionalisme, fleksibilitet og kreativitet vil lede Global Dignity Danmark godt ind i fremtiden fastslår Soulaima Gourani,  som nu er på vej til Dubai for at kåre verdens bedste skolelærer som modtager en million dollars, og som en af Pavens nyudnævnte rådgivere snart skal globalisere hans peace through education program, og dermed fortsætter sit stærke engagement for børn og unge - ude i verden og som protektor for Global Dignity i Danmark.

 

 

Please reload

Følg os
Please reload

Søg på emner
Please reload

Arkiv
  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

NYHEDSBREV

 

 

 

OM OS

 

Global Dignity er en uafhængig organisation bygget op af frivillige, der arbejder for at skabe mere værdighed blandt børn og unge.

 

Organisationen blev skabt i 2006 af tre Young Global Leaders:  H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, professor Pekka Himanen fra Finland og grundlægger af Operation HOPE, John Hope Bryant fra USA.

 

I dag er organisationen repræsenteret i over 70 lande verden over, og hvert år oplever over 300.000 børn og unge vores Global Dignity Dage, som er en to timers workshops i værdighed. 

KONTAKT OS

 

Hvis du vil være frivillig, har en god idé eller et spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os:

 

kontakt@globaldignity.dk

 

 

Du kan finde vores øvrige kontaktinformationer HER.

 

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon