top of page

Fra Rivendell Farm til Dog Grave Lake: Kampen mod søvnen, vejret og tiden

Nu bevæger Jørgen sig ind i gammelt guldgraver terræn. Denne del af ruten er på gamle stier lavet under guldfeberen og senere hen holdt ved lige af farmere, jægere og skovhuggere. Det er et godt spor at følge, da det er brugt meget. Jørgen passerer flere farme undervejs. Her kan han møde fritgående heste, som i sig selv er ufarlige, men de kan lave nogle dybe spor i sneen, som kan være farlige for atleterne.

Ruten går over flere åer og vandløb, hvor der kan være ujævne isflader, der skal krydses. Her er der stor risiko for fald på hårde overflader, samt åbent vand, som Jørgen helst skal udenom.

Den sidste del af ruten fører Jørgen direkte ud på Dog Grave Lake. Her er det andet check point. Jørgen skal vurdere, hvor længe han kan hvile, for ikke at komme for langt bagud i løbet. Det er hele tiden en kamp mod vejret, søvnen og tiden.

Etapens distance: 53km Tilbagelagt: 95km

Populære nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emner
Følg os
  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
bottom of page