top of page

Derfor vil Jørgen løbe flere hundrede kilometer i en dybfryser

Den 8. februar 2015 starter verdens hårdeste og koldeste ekstremløb, Yukon Arctic Ultra, i Canada. Når startskuddet lyder sætter forretningsmanden Jørgen Leshcly Thorsted af sted på den mellemste rute på 300 miles svarende til små 500 km (helt præcist 482,8 km).

Jørgen løber for at vise, at man kan, hvad man vil. Det vil han især bevise overfor de 700 drenge, som han stod overfor til sidste års Global Dignity Boys. For når frostbiddende begynder at gøre rigtig ondt, fødderne er ømme, og kroppen skriger efter et varmt bad, så det er det vigtigt for ham at tænke på, at han ikke bare løber for sin egen skyld.

Det er 4. gang Jørgen deltager i Yukon Arctic Ultra, og hver gang har han løbet for at samle penge ind til en organisation, som han mener gør et vigtigt stykke arbejde for andre mennekser.

I år løber han for Global Dignity. Hør Jørgen fortæller, hvordan han håber, at du vil støtte Global Dignity, og dermed motivere ham til at gennemføre løbet.

Populære nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emner
Følg os
  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
bottom of page