top of page

Vinderne af #Minværdigeveninde er fundet

Sådan så det ud da Global Dignitys jury fandt vinderne af kampagnen #minværdigeveninde i dag. Tusind tak til alle der deltog, og til alle jer der fortsætter med at sætte pris på jeres fantastiske veninder!

En særlig tak til juryen, som bestod af Saseline Sørensen, der er værtvinde ved dette års Global Dignity Girls, Soulaima Gourani, der er formand i Global Dignity i Danmark, Anne Deppe, der er taler til Global Dignity Girls, Vibeke Hartkorn, der er PR-ansvarlig for Global Dignity Girls og ikke mindst Julie Lund Mikkelsen, der er redaktionschef på Vi Unge, som er sponsor til Global Dignity Girls.

Husk at alle teenpiger mellem 13-17 kan komme GRATIS til Global Dignity Girls. Læs mere her.

Populære nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emner
Følg os
  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
bottom of page