top of page

Kendte kvinder går ind i kampen mod digital mobning


Saseline Sørensen og hendes veninde sangerinden Szhirley går nu aktivt ind i Global Dignitys kampagne #Minværdigeveninde. På deres instagram-profiler, har de lagt en selfie op, og Szhirley skriver blandt andet til sine 43.000 følgere:

- Det nemmeste er at sidde og gemme sig derhjemme bag skærmen og skrive grimme ting om andre, men det sårer modtageren, og afsenderen mærker for det meste ikke konsekvensen af deres handling, og tænker derved ikke videre over det, desværre. Så lad os alle sammen i fællesskab prøve at vende tendensen og ytre os, når det er positivt, og tie når vi intet godt har at skrive om andre.

Til sine 59.000 følgere skriver Saseline Sørensen:

- Mobning på de sociale medier er et problem, som mange unger kæmper med. Hjælp mig og @globaldignitydk med at vise hvor fantastiske de sociale medier kan være, når man bruger dem med kærlighed og værdighed. Brug dem til at dele gode historier, og til at rose og værdsætte dine veninder!

Populære nyheder
Seneste nyheder
Arkiv
Søg på emner
Følg os
  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
bottom of page