Årets fedeste event for teenagedrenge 

Tilbage i 2021

Vi ses til Global Dignity Boys 2021

Global Dignity Boys er et årligt, gratis event, for unge teenagedrenge. Arrangementet handler om at give drengene et skud håb, glæde og ikke mindst troen på og viljen til, at det er muligt at gøre noget helt specielt og gå efter sine drømme, men samtidig også at give dem en række rollemodeller, de kan se op til og spejle sig i.

Derfor har organisationen Global Dignity Danmark bedt en række af Danmarks mest markante og inspirerende mennesker om at gå på scenen til Global Dignity Boys. 

 

Talerne vil blandt andet dele deres historier og livserfaringer, og giver drengene lige præcis de råd, de ville ønske, de selv havde fået i deres teenageår. 
 

Med tidligere talere som Abdel Aziz Mahmoud (Journalist og forfatter), Martin Thorborg (serieiværksætter), Casper Blom (serieiværksætter), Nicolai Bille Krogh (CEO, GoDream), Leif Vestergaard (CEO, EG A/S), Jørgen Leschley Thorsted (Ultraløber), Anders Mielnicki (tabubryder og alkoholiker), Morten Ankerdal (journalist), Morten Pelch (journalist og forfatter) og Julius Mygind (foredragsholder og skuespiller) har drengene blandt andet fået hudløst ærlige fortællinger om op- og nedture, hvad der fik dem igennem de hårde tider og hvordan man lærer at tro på sig selv og være den, man er. 

 

Så tag drengene med fra din klasse, din bror, din ven – you name it – med under armen og kom med til et brag af et event, hvor I på to fantastiske timer forhåbentlig bliver motiveret og får modet til at følge jeres drømme – Kom med til Global Dignity Boys 2019

 

SE BILLEDER FRA TIDLIGERE GLOBAL DIGNITY BOYS EVENTS HER

HØR TALERNES REAKTION PÅ GLOBAL DIGNITY BOYS 2014!

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

NYHEDSBREV

 

 

 

OM OS

 

Global Dignity er en uafhængig organisation bygget op af frivillige, der arbejder for at skabe mere værdighed blandt børn og unge.

 

Organisationen blev skabt i 2006 af tre Young Global Leaders:  H.K.H. Kronprins Haakon af Norge, professor Pekka Himanen fra Finland og grundlægger af Operation HOPE, John Hope Bryant fra USA.

 

I dag er organisationen repræsenteret i over 70 lande verden over, og hvert år oplever over 300.000 børn og unge vores Global Dignity Dage, som er en to timers workshops i værdighed. 

KONTAKT OS

 

Hvis du vil være frivillig, har en god idé eller et spørgsmål, så tøv ikke med at tage fat i os:

 

kontakt@globaldignity.dk

 

 

Du kan finde vores øvrige kontaktinformationer HER.

 

 

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon
Lone Overgaard Thier

Lone Thier fra Future Navigator var moderator på dette store event, og hun gjorde en formidabel indsats, med at præsentere talerne og holde den hårde crowd opmærksom. Foto: Hannibal-Bach Foto